O masina care a disparut in urma cu 27 de ani a fost gasita in padure, infpita intr-un pom

Un Porsche 924, disparut din parcarea unui cimenatograf in aer liber din Medford, Oregon, a fost gasit la 27 de ani distanta
A fost un cosmar pentru un om care si-a scos cainele la plimbare prin padure in fiecare zi, ce a gasit l-a speriat foarte tare, relateaza www.realitatea.net.

Deja devenise un obicei sa se plimbe prin pature, printre copaci, ceva la retinut sa nu mai mearga pe unde mergea mereu, asa ca din greseala s-a trezit in mijlocul unui luminis, iar acolo a gasit o masina, era intoarsa peste cap cu rotile in sus, la o panta in jos. Barbatul s-a dus langa masina, dar cu frica, sa nu cumva sa se duca masina peste el.

Atunci a vazut ca masina era, de fapt, un Porsche de toata frumusetea! Se sprijinea in trunchiul unui copac ramas in picioare, in ciuda impactului care parea sa fi fost extrem de violent. Dupa ce s-a asigurat ca nu erau si eventuale victime sau, mai rau, ramasite omenesti, barbatul a sunat imediat la Politie.

Cand au ajuns la fata locului, politistii au incercuit zona si au inceput cercetarile. Dupa ceva timp, au ajuns la concluzia ca masina care statea in fata lor era una care fusese furata cu aproape 27 de ani in urma! Potrivit datelor din ancheta, bijuteria pe patru roti, un Porsche 924, disparuse din parcarea unui cimenatograf in aer liber din Medford, Oregon.

‘Masina era inghitita deja de plante si era plina de pamant. Placutele de inmatriculare erau expirate din 1991. Si totusi, cand au inceput sa miste fiarele, politistii au gasit o gramada de oase! Investigatia a aratat, ulterior, ca nu erau ramasite umane, ci oasele unei caprioare.