O mamă de 19 ani, chinuită de iubitul pușcăriaș

Are numai 19 ani şi sufletul rupt în bucăţi de dorul fiicei de 4 luni, pe care acum o vede doar în poze. Bianca, o copilă devenită mamă, la o vârstă fragedă, susţine că tatăl fiicei sale ar fi bătut-o şi ar fi alungat-o de acasă, în plină noapte. Iar de o lună nu îşi mai poate îmbrăţişa comoara de fetiţă rămasă la tată, acuză cu lacrimi în ochi tânăra mămică.

Mi-e foarte greu şi vreau să o strâng în braţe. Vreau să dorm cu ea, vreau să o simt! Te rog din sufletul să mi-o dai!” E ruga unei mămici disperate! La doar 19 ani, Bia îl imploră, cu cerul şi cu pământul, pe iubitul ei să o lase să-şi strângă la piept fiica de 4 luni. Cazul ei a fost prezentat la „Acces Direct”.

Bia suferă cumplit după ce, susține ea, iubitul i-a smuls copilul de la piept, la nici o lună de când a adus-o pe lume.

Am stat 4 săptămâni fără ea. Nu am auzit-o, nu am văzut-o. Îmi doresc foarte mult ca să fie cu mine. Mi-e dor de ea și…” Şi simte că înnebuneşte, când se gândeşte că cea mică ar putea fi în pericol la tatăl ei.

Bia acuză: „Îmi dădea cu pumnii, cu picioarele. Am fost şi învineţită pe mâini, pe spate. A fost închis 8 ani.”

Mămica de 19 ani are o poveste… sângeroasă!

Am pierdut laptele pentru că mă scotea afară nopțile. M-a scos noaptea la 12 afară din casă, nu a vrut să-mi lase fetiţa”, mai spune, îndurerată, fata.