O mamă din Iași, acuzată că și-a schingiuit copiii înainte de Paște! S-a lăudat apropiaților că pleacă cu amantul în străinătate. „I-am lăsat doar trei săptămâni la ea și i-a măcelărit” – FOTO/VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL

O femeie din municipiul Iași, mamă a patru copii, este acuzată că și-a maltratat copiii. Bestia cu chip de om și-a bătut copiii cu brutalitate, iar tatăl acestora este disperat.

Florinel Panainte a divorțat de soția sa Mihaela Panainte în urmă cu doi ani. Florin Panainte o acuză pe fosta soție că i-a abuzat fizic, dar și psihic pe cei patru minori. Cel mai mic copil are 9 ani, iar cel mai mare- 13 ani

Mihaela Panainte, o femeie din municipiul Iași în vârstă de 37 ani, este acuzată de fostul soț că și-a bătut copiii până au ajuns în spital. Soții Panainte s-au despărțit în urmă cu doi ani, iar ambii au primit custodie comună pentru cei 4 minori. Florinel Panainte, fostul soț al femeii, i-a găsit pe copii bătuți și a făcut toate demersurile legale pentru ca acestă femeie să fie decăzută din drepturi. Scandalul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, chiar înainte de sărbătorile pascale.

 

„Când a plecat de acasă, a spus lumii că pleacă din țară cu iubitul, a plecat și m-a lăsat cu copiii. Această femeie nu poate fi numită mama.

A luat pensia alimentară a copiilor și a fugit. Noi având custodie comună, timp de trei săptămâni, copiii au stat cu ea, iar când am mers să îi iau m-am speriat. I-a bătut atât de tare cu un băț, încât au avut nevoie de îngrijiri medicale. Am stat cu ei internați în spital, iar unul dintre băieți a avut nevoie de operație la ochi. Ea a luat decizia divorțului fără să știu și a fugit de acasă.