O fetita de 3 ani a supravietuit trei zile langa mama ei care s-a stins din viata

Caz dramatic in Franta, unde o fetita in varsta de 3 ani a treacut prin momente tragice. Micuta a supravietuit 3 zile singura in casa langa mama sa care se stinsese din viata.

fata-plange

Inchisa intr-un apartament modest, Lila, asa cum au numit-o vecinii care au descoperit tragedia, a reusit sa supravietuiasca, desi mam ei murise de trei zile in urma unei supradoze de droguri.

Micuta a fost gasita in apartamentul balconului alaturi de catelul ei. Ingrijorati de starea micutei, vecinii au intrebat-o ce face iar ea le-a raspuns ca „Mama este obosita, doarme”. Din nefericire, femeia murise.

In momentul in care autoritatile au intrat in casa au avut parte de o imagine dezolanta. Pe langa mizeria de nedescris, au fost gasite numeroase sticle de vin si bere goale. Mama fetitei a fost gasit intinsa in pat, fara viata.

Potrivit declaratiilor facute de vecini, femeia lucra intr-un club si era dependenta de droguri si cel mai probabil a murit in urma unei supradoze.

Fetita in varsta de 3 ani a supravietuit timp de 3 zile manancand conserve pe care a reusit sa le desfaca singura si a hranit si catelul. Atunci cand a fost luata de politie, fetita a luat cu ea un album de poze, dar si cainele.