O femeie s-a aruncat miercuri de pe podul de la Cernavodă. Motivul? Soțul ar fi aflat că are un amant. Victima a fost salvată de un marinar și transportată de urgență la spital

O tânără de 34 de ani s-a aruncat miercuri de pe podul de la Cernavodă în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Aceasta și-a abandonat mașina, iar apoi s-a aruncat de pe podul înalt. Norocul său a fost că imediat a fost văzută de un marinar de la o navă din zonă. Acesta a ajuns imediat la tânără și a reușit să o scoată din apă. La fața locului a ajuns imediat un echipaj de Ambulanță care a transportat-o pe aceasta la Spitalul de Urgență din Constanța.

„Femeia este conştientă, în drum spre spital. Nu a vrut să colaboreze momentan. Din primele informaţii, reiese că şi-ar fi abandonat autoturismul la piciorul podului, sensul de mers spre Constanţa, şi s-ar fi aruncat de pe pod, din spusele unui martor. Femeia este din Bucureşti şi are 34 de ani. Ea a fost salvată de un marinar de la o navă din zonă”,au spus reprezentanții IPJ Constanța, potrivit Libertatea.

Tânăra a vrut să se sinucidă deoarece soțul ei aflase că ea a avut o aventură cu un alt bărbat.