O femeie a decis sa devina mama surogat

Atunci cand a decis sa fie mama surogat, Jessica Allen nu a crezut vreo clipa ca viata sa se va schimba la 180 de grade in numai cateva luni. Femeia, care era deja mama a doi baieti, a decis sa ajute o familie sa aiba propriul copil, iar din acea zi, viata i s-a schimbat complet definitiv.

Jessica a aflat ca poarta in pantece doi copii, iar cand a venit ziua in care a nascut, totul s-a transformat intr-un cosmar pentru ea si pentru familia ei. „N-as mai face asta niciodata. Nu sunt singura cu o poveste de cosmar, insa sunt singura cu o poveste de genul acesta”, a dezvaluit femeia pentru o publicatie.

La sase saptamani de sarcina, medicul a descoperit un lucru care a socat-o pe Jessica. Specialistul i-a spus femeii ca poarta gemeni si ca, desi sansele ca un embrion sa fie divizat sunt rare, se mai intampla. Cuplul „angajator” era in culmea fericirii cand a aflat vestea.

Allen a fost platita 30.000 de dolari plus cheltuieli pentru a fi surogat, iar cand s-a aflat ca are germeni, salariul a crescut cu 5000 de dolari. Pe 12 decembrie 2016, femeia a nascut prin cezariana si nu a putut sa ii vada pe copii, deoarece au fost luati imediat din camera de operatii.

Mai tarziu, in acea noapte, femeia a primit o vizita de la mama copiilor, care i-a aratat o fotografie cu cei doi copii si a vazut ceva socant. Unul dintre copii era asiatic, in timp ce celalalt nu era.

In saptamana urmatoare, micutii au fost supusi unui test ADN care a scos la iveala ca unul dintre copii nu era geamanul embrionului implantat si, de fapt, era copilul biologic al mamei surogat si al sotului sau.