O femeie din București s-a filmat în timp ce își lovea fetița de 5 ani: „O traumatizează pentru un bărbat”

Un caz teribil a ieșit la iveală, recent. O femeie din București s-a filmat în timp ce își chinuia fetița, în vârstă de numai cinci ani, iar imaginile au stârnit revolta oamenilor din mediul online.

Semnalul de alarmă a fost tras de Mădălina, o internaută care a oferit detalii șocante despre cazul „mamei bătăușe”. Potrivit acesteia, femeia își chinuie propriul copil pentru un bărbat.

Femeia și-ar bate fetița de 5 ani de dragul unui bărbat

Potrivit Mădălinei, femeia locuiește în Giulești și ar fi început să își lovească fetița la insistențele unui bărbat cu care se vede de ceva vreme. Poliția ar fi fost alertată și în trecut, iar femeia a fost arestată pentru 24 de ore. A fost eliberată la scurt timp după, primind liber să se întoarcă la fiica ei.

„Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat?”, scrie Mădălina, în mesajul de pe Facebook.

 

Player video

Copila s-ar afla, în prezent, la bunica ei, doar că nici acolo nu ar fi tratată exact așa cum trebuie, mai dezvăluie internauta, care a postat și mai multe poze cu mama din Giulești.

„Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, încheie Mădălina.

Femeia din București care s-a filmat în timp ce își lovea fetița a stârnit multă revoltă. Cel mai probabil cazul ei a ajuns pe masa Poliției, având în vedere antecedentele ei.