O artistă de renume a devenit mămică la 41 de ani!

Erika Zaba, pentru că despre acesta este vorba, a născut în urmă cu câteva zile un băieţel perfect sănătos. Naşterea a decurs bine, iar mămică şi băieţelul au fost deja externaţi şi au ajuns în sânul familiei, acolo unde au fost aşteptaţi cu mare bucurie.

Micuţul a cântărit 2,9 kilograme la naştere şi a primit numele Emiliano. Mămica lui, plină de bucurie, a ţinut să împărtăşească marea veste cu fanii săi. Erika Zaba, frumoasa artistă mexicană, a postat o fotografie cu mânuţa bebeluşului său, alături de un mesaj extrem de emoţionant.

Deşi multe vedete aleg să nu le arate faţa copiilor lor, ei bine, nu acesta a fost şi cazul Erikăi Zaba, care a postat chiar multe fotografii cu micuţul ei din primele sale zile de viaţă, totul spre bucuria fanilor.

„În viaţa noastră a intrat micuţul Emiliano. Nu pot să exprim în cuvinte ce am simţit în momentul în care l-am văzut pentru prima dată. Suntem foarte bine şi ne bucurăm la maximum de familia noastră. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine şi că vă bucuraţi pentru pentru fericirea care a intrat în viaţa mea”, a scris Erika Zaba pe Instagram.