„NU-ȚI AMINTEȘTI DE MINE?!”

O poveste de viață tulburătoare, în centrul căreia s-a aflat o femeie care a fost abordată, într-o zi, de un cerșetor. Respectivul om al străzii a rugat-o pe femeie să îl ajute cu 20 de lei, iar femeia – impresionată de drama bărbatului – i-a oferit o hârtie de 50 de lei. Însă a avut parte de o surpriză uriașă, ceea ce a determinat-o să povestească, în mediul online, întreaga întâmplare.

Ieri s-a apropiat de mine un bețiv, murdar și cu un aspect neîngrijit, fără pantofi și cu cămașa ruptă, mi-a cerut 20 de lei, i-am dat o hârtie de 50 lei, mi-a spus: „Multumesc frumos, șefa! Dumnezeu să te răsplătească „. Am exclamat – Ai grijă de tine! Nu își lua ochii de la mine, dintr-o dată fața lui s-a luminat de bucurie. Mi-a spus: Nu-ţi aminteşti de mine? Am fost împreună în școala generală și la liceu, sunt Bogdan, îmi spuneau căposul, pentru că eram bun la încasat bobârnace! M-am uitat bine la el… O, Doamne! Bogdan!, desigur că îmi amintesc, odată ne-am bătut și ai câștigat, dar altă dată m-ai apărat de un tip care urma să mă lovească! Ce s-a întâmplat cu tine? Trist, mi-a spus: mi s-au întâmplat de toate! Am intrat într-o gașcă, acolo alcool, țigări, femei, am lăsat borțoase trei, am furat, am bătut oameni, am fost în închisoare de 7 ori, copiii mei sunt un dezastru, nu mă vor, m-am gândit să mă sinucid de 2 ori şi acum cerșesc, ca să mănânc şi să beau… doar asta mi s-a întâmplat!”

, a scris femeia.

„Pe drum am ajuns să mă gândesc de ce viețile noastre au luat direcți diferite. Pentru că eu am avut cea mai rea mamă și cel mai rău tată din lume!În timp ce pe el îl lăsau să faca ceea ce-i trecea prin cap, eu aveam reguli și orar, În timp ce lui nu i se spunea nimic dacă nu mergea la școală, pe mine mă băteau dacă chiuleam sau dacă pur și simplu întârziam… În timp ce lui i s-a permis să mănânce orice din oraș, să fumeze, să bea! Eu, trebuia să mănânc supa de legume sau ciorba lungită, să beau lapte şi socată, și apă de la chiuvetă! Să fumez sau să beau? Nici măcar nu îndrăzneam să vorbesc despre acest subiect!!”, a mărturisit respectiva femeie.