Nu ai să ghicești! Cu ce s-a ocupat Viorica Dăncilă în urmă cu mai mulți ani, în Videle!

Din Videle la Bruxelles!
Puțină lume știe că fostul prim-ministru al României a fost o perioadă profesoară la Liceul Industrial din Videle, iar din 1997 până în 2009 a fost inginer la Petrom, tot în Videle. Cum a reușit să scape din anonimatul unui orășel de provincie? Politica! În 1996 a intrat în PSD, iar în 2018, președinta organizație de femei PSD din videle – trecută anterior prin mai multe funcții, „comitete și comiții”, inclusiv prin două mandate de europarlamentar, a devenit primul ministru al României, iar acum are șanse reale la Președinția României. Dacă viața profesională și politică a Vioricăi Dăncilă a fost spectaculoasă, viața personală este și ea demnă de un scenariu de telenovelă, pentru că primul-ministru a devenit mamă la doar 26 de ani, însă prin… adopție!

Viorica Dăncilă a adoptat un copil când avea doar 26 de ani
Venit pe lume la maternitatea din Videle, Victor provenea dintr-o familie săracă, cu șapte copii, mama sa naturală fiind nevoită să îl dea spre adopție din cauza condițiilor precare. Vorica Dăncilă avea doar 26 de ani când a devenit mama adoptivă a lui Victor, la acel moment activând ca profesoară la un grup industrial din Videle. Conform Bugetul, Victor Florin Dăncilă a absolvit Grupul Școlar Tehnic Videle în anul 2008. El a promovat Examenul de Bacalaureat, cu media 9,62. La Limba și literatura română, la proba scrisă, a obținut nota 9,6, în timp ce la oral a luat 10. Ulterior, și-a continuat studiile la Universitatea Ecologică din București.

În 2018, fiul premierului Viorica Dăncilă s-a angajat consilier la Curtea de Conturi la o săptămână după ce mama acestuia a ajuns premier, după cum a relevat Newsweek. De curând, a mai făcut un pas înainte în carieră, ajungând consilierul președintelui Curții de Conturi, Mihai Busuioc. Înainte de asta, Victor Dăncilă a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu.

Din 2016, Victor este căsătorit cu Elena, chiar dacă în prezent se speculează că cei doi ar fi divorțat din cauză că anumite bunuri comune nu mai figurează ca fiind pe numele amândurora.