Noi dezvăluiri şocante din „casa groazei”

Comisarul şef Florinlo Enita, cel care a condus echipa alcătuită din ofiţeri de la Serviciul Omoruri Bucureşti şi criminaliştii de la Poliţia Bucureşti şi IGP, oferă noi detalii cutremurătoare despre ceea ce au găsit în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă, dar şi despre profilul criminalului.
Cel mai îngrozitor este faptul că Gheorghe Dincă se pregătea pentru pasul următor!

Echipa lui Florian Enita a trebuit mai întâi să repare probele stricate din incinta unde au avut loc crimele, apoi să rezolve cazul care a îngrozit o ţară întreagă.

Timp de o lună de zile, comisarul şef şi întreaga lui echipă au luat la verificat centimetru cu centimetru, pe şi sub pământ, pentru a obţine probe valide cazului.

Florin Enita a declarat că dosarul Caracal a fost destul de încurcat, la fel şi probele din casă, care fuseseră descoperite de IPJ Olt.

În afara de o podină din lemn peste care se aflau o saltea şi un butoi din plastic încastrat în beton, ne-au atras atenţia câteva inele metalice prinse în beton. L-am întrebat pe Dincă scopul acestei construcţii şi ne-a răspuns că se temea de un atac cu rachete, că în apropiere se afla baza militară de la Deveselu. Nu am primit niciodată un răspuns legat de acele inele metalice, dar convingerea mea este că nu a apucat să folosească acest spaţiu. Probabil era un „next level„, a precizat comisarul şef.

Tot comisarul şef, Florin Enita a declarat că pentru Dincă cea mai simplă soluţie de a scăpa de trupurile celor două fete a fost aceea de a le arde. Tot el spune că Dincă era pregătit pentru a ucide, iar după Luiza, nu a mai ţinut cont dacă mai face încă un cadavru.

Din păcate, omul legii spune că fetele nu mai sunt în viaţă, deşi s-a speculat foarte mult că cele două ar fi ajuns peste hotare, printr-o reţea de traficanţi.