Nicoleta Luciu, criticată dur de fani: „Te-ai stricat de tot”

Astăzi, Nicoleta Luciu “și-a tunat” iar fața, dar, de data aceasta, cu ajutorul unui tratament nou, realizat cu un aparat revoluționar. Mândră de rezultate, actrița care a împlinit 40 de ani toamna trecută și-a făcut un selfie și l-a împărtășit pe social media. Printre numeroasele comentarii pozitive, ea a primit și multe critici, iar unei doamne de 45 de ani, i-a dat o replică savuroasă pentru urmăritorii săi.

Nicoleta Luciu, criticată după ce “și-a tunat” din nou fața

Nicoleta Luciu a mers azi în orașul Sfântu Gheorghe, pentru că a avut o programare importantă la un salon de înfrumusețare. Aici, ea și-a făcut pentru a doua oară un tratament pentru ten, iar la final, s-a fotografiat. “#new #skin #beautiful (n.r.: #nouă #piele #frumoasă)” este mesajul pus la descrierea pozei de mai jos.

“Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasa, sincer, eu am 45 si arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție, 😩👍”, “Nu te mai recunosc, păcat! ”, “Da, «new» (n.r.: nouă)… arăți exact ca toate copiile false. Nu erai frumoasă naturală? Te-o mâncat în botox ca să fii și tu în rand cu toate copiile!!! Doamne iartă-mă” sunt trei dintre mesajele acide primite de fosta asistentă TV la postarea făcută azi, la finalul intervenției estetice.