NICOLAE BOTGROS, ÎN DOLIU: ”NUMAI 40 DE ANI A TRĂIT ȘI A PLECAT ÎN CERURI DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI”

Nicolae Botgros este în doliu. Fostul primar al satului său natal s-a stins din viață. Lucian Tabac avea doar 40 de ani și,

din păcate, a fost răpus de coronavirus. Artistul a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook după dispariția fulgerătoare a bărbatului.

”Numai 40 de ani a trait Lucian Tabac, fostul primar al satului meu Badicu -Moldovenesc si a plecat in ceruri in cateva zile. Covid. Am fost onorat cand mi-a inmanat diploma de Cetatean de Onoare a satului meu natal.

Gimnaziul imi poarta numele meu, fiecare om din sat se simtea onorat si protejat, a fost si va ramane in sufletele noastre OM cu litera mare.

Condoleante rudelor, copiilor, parintilor, satenilor si celor apropiati.D-zeu sa-l ierte…”, a scris Nicolae Botgros pe Facebook.

Nicolae Botgros a fost infectat cu noul coronavirus. Vestea că maestrul a fost depistat pozitiv cu COVID-19 a fost dată de fiul acestuia, Corneliu Botgros.

Artistul s-a confruntat cu mai multe complicații și a stat internat o lună. Trei săptămâni le-a petrecut la Terapie Intensivă.