Neti Sandu şi-a prezentat familia la TV

Neti Sandu este, probabil, cel mai cunoscut astrolog din România. Sunt ani de zile de când realizează horoscopul zilnic la Pro TV, timp în care a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran. Chiar şi aşa, puţină lume ştie detalii despre viaţa ei personală şi despre familia ei.

Tocmai de aceea, a fost o adevărată surpriză atunci când Neti Sandu a venit în platoul emisiunii Vorbeşte Lumea alături de familia ei. Vedeta Pro TV are o soră, pe nume Mari Kapelovies. Totodată, ea are şi două nepoate, dar şi doi strănepoţi. Cu toţii s-a prezentat în platoul showului de divertisment (Vezi imagini în GALERIA FOTO).

“E ca prietena noastră. Noi nu o vedem ca pe super starul care e ea în fiecare dimineață. Noi o luăm peste tot la meciuri, deși nu face sport, e singura, ea se prinde de orice. Deci, chiar se prinde”, a spus Alice Kapelovies, nepoata lui Neti Sandu.

Familia lui Neti Sandu este foarte pasionată de sport, iar Andreea Căruţaşu, o altă nepoată a lui Neti, este o fostă baschetbalistă, care deţine şi un club dedicat acestui sport, în Bucureşti. Andreea şi familia sa locuiesc în Turcia, însă vin lunar în România.