Motivul pentru care Veronica nu a vrut să mai rămână la Blăgești: „Îmi voiau răul!” Ce probleme a întâmpinat Vulpița

După ce s-a aflat că s-a întors la București, mulți telespectatori s-au întrebat care este motivul pentru care Veronica nu a vrut să mai rămână la Blăgești! Iată ce probleme a întâmpinat Vulpița!

Zi de sărbătoare în familia Stegaru, după ce Veronica s-a întors la București, în brațele lui Viorel.

Având în vedere că părea foarte hotărâtă atunci când a plecat la Blăgești, oamenii s-au întrebat cum de a ales să se întoarcă la București!

Care este motivul pentru care Veronica nu a vrut să mai rămână la Blăgești

După ce a coborât din tren, Veronica a oferit primul interviu referitor la întoarcerea ei în Capitală.

Cu această ocazie, Vulpița a mărturisit că deși i-a plăcut acasă, aceasta s-a confruntat cu probleme din cauza unor persoane care, potrivit spuselor sale, voiau să o ia atât pe ea, cât și pe sora ei.

„Foarte bine a fost acasă, chiar mi-a plăcut. Nu am vrut să mai rămân, pentru că mă căutau alte persoane pe la poartă. Îmi voiau răul. Căutau să mă ia. Au vrut să o ia și pe sora mea. Nu i-am zis lui Viorel că mă întorc”, a spus Vulpița pentru „Acces Direct”.

Ce probleme a întâmpinat Vulpița

În continuare, Vulpița a mărturisit că un alt motiv al întoarcerii sale este faptul că în Blăgești nu își găsește la fel de ușor un loc de muncă. De aceea, Veronica vrea să rămână alături de Viorel în Capitală.

Azi îți cade, mâine nu îți cade la treabă. Aici e un trai mai bun”, a declarat Veronica.

„Trebuie să aducă și fata. Asta e dorința mea. Are nevoie și de mamă și de tată. I-am dus câteva hăinuțe, dulciuri, o păpușă”, a adăugat Vulpița. scrie spynews.ro