Monica şi pe Ionuţ de la MPFM

S-au cunoscut în casa Mireasă pentru fiul meu, după ce fiecare dintre ei a intra cu gânduri măreţe. Amândoi au vrut să-şi întâlnească sufletele pereche şi să nu plece singuri din competiţie. Şi aşa a fost. Ionuţ şi Monica s-au întâlnit, s-au plăcut şi au decis să formeze un cuplu. Chiar dacă, poate, au fost şi oameni care nu au crezut în relaţia lor, Ionuţ şi Monica le-au dat peste nas şi le-au arătat cât de bine le este împreună.

Anii au trecut, însă dragostea lor a rămas la fel de mare. Ba chiar au devenit şi părinţii a doi copii superbi. Ionuţ şi Monica formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Mireasă pentru fiul meu, ei dovedind că relaţia lor a fost una sinceră de la început.

În luna martie 2015, Ionuţ şi Monica de la Mireasă pentru fiul meu au devenit părinţi pentru prima dată, după ce Monica a adus pe lume o minunăţie de fetiţă. Cei doi foşti concurenţi şi-au dorit enorm ca fetiţa lor să aibă şi un frăţior, iar viaţa i-a binecuvântat cu cel de-al doilea cel mai frumos cadou, odată cu venirea pe lume a băieţelului lor.