Monica Pop, atac dur la adresa autoritatilor: “E o jignire la adresa romanilor”

Monica Pop a lansat un nou atac la autoritati. Medicul afirma ca internarea obligatorie este o jignire la adresa poporului roman.

Redam mesajul integral postat de medicul Monica Pop pe contul sau de Facebook:

“UNICII PROSTI AI PLANETEI?!!!

INTERNAREA OBLIGATORIE si de o ora E O JIGNIRE LA ADRESA ROMANILOR !
DESCONSIDERARE! DOVADA DE NEINCREDERE SI CLARA LIPSIRE DE LIBERTATE!!! CE VOR SPUNE DESPRE NOI TOATE CELELALTE TARI? CA SINTEM UN POPOR DE PSIHOPATI??!!

Iar ” asimptomaticii” nu vor putea pleca nici la 48 de ore, veti vedea! Si daca ar pleca, nu mai reprezinta pericol?

O ora, 10, 48 sau oricit, tot internare CU FORTA ESTE! INACCEPTABIL asa ceva!

Romanii sint cei mai iresponsabili oameni de pe planeta?! Cum e posibil sa gindeasca cineva asa???!!! De ce pedeapsa asta cu “arestul”?Pentru citiva iresponsabili?! In alte tari nu sint si acolo unii care nu respecta regulile de peotectie?! Si?! Ii obliga cineva la arest in spital???!!! Toate guvernele lumii sint timpite de au hotarit sa NU FACA ASA CEVA?! NU! Dar isi respecta poporul!

Noi, cu japca!!! Nu e normal asa ceva!!!”, a scris Monica Pop pe reteaua de socializare.

Nu este prima data cand medicul ataca guvernul pentru deciziile luate.

“DE CE II DESCONSIDERA UNII PE CEI CARE AU CERUT EXTERNAREA , PT A STA ACASA IN IZOLARE???!!! DE CE SE PORNESTE DE LA PREMIZA DE RAU, de INCORECTITUDINE?

550 de PURTATORI (asta inseamna ASIMPTOMATICI) au plecat, acasa, la cerere, conform legii! CORECT! De ce se spune unii devidenti ca ii vor imbolnavi pe altii?! E O MARE JIGNIRE!!! scrie fabricatinromania