Moarte suspectă de COVID-19 la Bârlad:”Scoateți-mă de aici, că aștia mă omoară”


Pentru a masca vânătăile, cadrele medicale de la Bârlad l-ar fi dat cu fond de ten, descoperire făcută de cei care plângeau la căpătâiul lui.

Acuzații grave la adresa cadrelor medicale din Bârlad. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost răpus de coronavirus.

Rudele decedatului arată cu degetul spre medicii din secția Anestezie Terapie Intensivă, care ar fi băgat pacientul în comă, pentru a-i putea administra tratamentul, însă nu au mai reușit să-l readucă la viață.

„Fratele meu a intrat pe picioarele lui în spitalul din Bârlad și tot pe picioarele lui a fost transferat la ATI. Nu avea nimic în afară de o simplă tuse. Cu toate astea, medicii l-au dus pe secția unde sunt cele mai grave cazuri. Doctorul care era de gardă în noaptea transferului la ATI

ne-a comunicat că au fost nevoiți să-l lege de pat, să-l sedeze și să-l intubeze pentru a-i da tratamentul. Ei l-au băgat în comã și tot ei l-au omorât. Nu ne ascundem de cuvinte, ăsta e adevãrul”, a spus sora bărbatului.

”Fratele meu nu avea nicio boalã înainte de a se infecta, era sãnãtos tun”.

”Cu o sãptãmână înainte a dus-o pe mama la spitalul din Bacãu, și ea infectatã cu COVID-19. Mama, femeie de 61 de ani cu multiple boli, inclusiv la plămâni, a scăpat cu viață, fratele meu, fără nicio boală  a murit. Diferența a fost făcută de spitalele unde mama și fratele s-au internat.