MISHA, PETRECERE RESTRÂNSĂ DE ZIUA EI, IAR FOSTUL SOȚ NU A LIPSIT! CUM A SURPRINS-O CONNECT-R PE FOSTA LUI SOȚIE

Misha a organizat petrecere restrânsă de ziua ei, iar de pe lista invitaților, Connect-R nu a lipsit! Artistul și-a surprins fosta soție într-un mod foarte frumos și, fără să stea pe gânduri, el a făcut publice imaginile emoționante. Apropiații și fanii fostului cuplu s-au bucurat enorm pentru momentele trăite de aceștia.
Misha, petrecere restrânsă de ziua ei, iar Connect-R nu a lipsit
Misha a împlinit 29 de ani ieri, pe 22 iunie. Pe numele real Mihaela Sotrocan, sărbătorita și-a petrecut ziua de naștere alături de câțiva prieteni, fiica și fostul soț. La un moment dat, atmosfera s-a încins atât de tare, încât invitații au ieșit în fața vilei vedetei și au dansat pe muzică populară. Connect-R a fost unul dintre cei care au filmat momentele artistice, pe care le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Înainte să înceapă petrecerea de ziua Mishei, Connect-R a surprins-o cu două mesaje emoționante făcute în văzul tuturor. Mai exact, cântărețul a urcat pe Instagram Stories două poze de album – în una dintre imagini apare doar fosta lui soție, căreia i-a transmis mesajul emoționant: “La mulți ani, Misha. Îți doresc bucurie, bucurie, bucurie”, iar în cealaltă cei doi foști parteneri sunt împreună cu fetița lor. Pe aceasta din urmă, artistul a scris doar tradiționalul: “La mulți ani, Misha”.
Astăzi, Misha a onorat programarea pe care și-a făcut-o la o clinică de înfrumusețare. Îmbrăcată sumar, cântăreața s-a lăsat răsfățată de angajații bine intruiți să folosească aparatele-minune care le ajută pe reprezentantele sexului frumos să scape de anumite imperfecțiuni. Într-una dintre înregistrările publicate pe Instagram Stories, fosta soție a lui Connect-R a recunoscut că îi place mâncarea… Desigur, tratamentele corporale reprezintă doar unul dintre trucurile sale de frumusețe.