Mirela Vaida, adevărul relaţia cu soacra!

În urmă cu o lună, după ce a ieşit la pensie, soacra Mirelei Vaida a lăsat Clujul şi s-a mutat la Bucureşti. Unde altundeva dacă nu în casa copilului ei şi a soţiei sale? Ei bine, la scurt timp, Mirela Vaida şi-a şocat admiratorii de pe reţelele de socializare, anunţând că soacra găteşte prost şi îi umblă prin lucruri.

„Scandalul” a continuat, a venit şi replica femeii, iar acum, în cadrul unui interviu acordat pentru „Răi Da Buni”, Mirela Vaida a mărturisit cum mai stau lucrurile în casă, privind relaţia cu soacra.

„Ea avea o viaţă liniştită la Cluj. Avea orele ei acolo, 4 ore pe zi la şcoală.. Socrul meu liniştit, lua ziarul, făcea sport… Activităţi de pensionari. Până când a venit aici! Şi când a venit aici, cred că în trei zile-patru a slăbit! S-a tras la faţă! Acum şi-a mai revenit. Are o lună de când a venit la noi, a înţeles care-i ritmul. Nu e uşor pentru ea, să-şi schimbe deodată toată viaţa. E numai cu mâncare, cu aspiratorul, mopul… Noi suntem plecaţi toată ziua”, a declarat Mirela Vaida.