FOTO / Mirela Vaida este o mămică tare mândră! Cum a bucurat-o mezinul familiei pe celebra prezentatoare. „Cine-i băiat mare?”

Mirela Vaida are tot ce și-ar putea dori. Vedeta este cunoscută atât în domeniul televiziunii, cât și în domeniul artistic, fiind de asemenea una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară. Frumoasa prezentatoare a ajuns la un asemenea succes datorită profesionalismului său și firii sale ambițioase.

Lucrurile stau la fel de bine și pe plan sentimental. Mirela Vaida are o familie la care mulți visează, formată dintr-un soț iubitor și copiii lor adorabili. De curând, cel care i-a înseninat ziua prezentatoarei a fost Tudor, cel mai mic copil al vedetei.

De curând, Mirela Vaida le-a împărtășit fanilor o veste emoționantă. Mezinul familiei a început să meargă de unul singur! Vedeta a făcut public anunțul printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, ocazie prin care și-a exprimat mulțumirea și mândria de mamă împlinită.

„Cine-i băiat mareee???? 👏👏👏🎉💖”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul imaginilor cu Tudor care mergea singur pe iarbă.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară, asaltând imaginile cu mii de like-uri și comentarii prin care îl felicitau pe micuț și totodată pe Mirela Vaida pentru creșterea oferită copiilor săi.

„Să vă traiască și să crească mare. E foarte frumușel!❤️ / E cavaler de acum ❤️ / Ce dulce e. Mirela, ai o familie minunată. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, sunt unele dintre comentariile internauților.