MIRELA VAIDA, ACUZATĂ DE REGIE, DUPĂ CE EMISIUNEA A FOST ANULATĂ DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI! „EU NU ÎMI PUN VIAȚA ÎN PERICOL CA SĂ FAC…”

În urmă cu o săptămână au fost depistate primele cazuri de coronavirus în cadrul emisiunii Acces Direct, iar ca și consecință s-a hotărât anularea show-ului pentru o perioadă. Imediat după ce aceste lucruri au apărut în mediul public au existat voci care au acuzat-o pe Mirela Vaida ca totul este o regie, iar mare parte din fani sunt revoltați.

Totul a început după ce Vulpița și Viorel, invitații permanenți ai emisiunii au fost confirmați pozitiv. La scurt timp a urmat și un al treilea caz, așa că s-a decis oprirea filmărilor pentru moment și întreaga echipă a fost testată.

Mirela Vaida, replică pentru cei care o critică
Recent, Mirela Vaida a publicat un mesaj în mediul online prin care a ținut să dezmintă orice fel de acuzații. Vedeta a spus că nu este vorba despre nicio regie și că nu și-ar permite să facă acestul lucru cu o situație destul de delicată.
„Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!

Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram.