Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă trăiesc împreună de 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii curioșilor. În tot acest timp, cei doi au reușit performanța de a păstra toate detaliile din relația lor secrete. Cu toate acestea, Carmen a dezvăluit care este porecla pe care i-a dat-o Mircea Badea.

Prezentatorul de la Antena 3 și-a cunoscut sufletul pereche, adică pe Carmen Brumă în anul 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, cel care le-a făcut cunoștință. Ulterior, cei doi au devenit colegi la Antena 3, acolo unde Mircea Badea prezenta emisiunea ”Noaptea târziu”, iar Carmen Brumă era asistenta lui. Astfel, aceștia s-au apropiat, iar scânteia iubirii s-a aprins între ei în anul 2000, încă ei au făcut publică relația de abia după opt ani în care s-au iubit pe ascuns.

Carmen Brumă și Mircea Badea au împreună și un băiețel, pe nume Vlad. Însă, ca în orice casă, Carmen recunoaște că mai există și momente tensionate și a spus și cum îi spune Mircea atunci când „îi sare discul”.
„Eu pot să îți spun cum îmi mai zice Mircea câteodată, când îmi sare mie discul. Îmi zice ”King Kong, stai cuminte”, a declarat Carmen Brumă.

Întrebată cine cedează de obicei primul, Carmen Brumă a spus că nu poate spune cu exactitate, dar un lucru este cert, niciodată nu cedează în același timp. De asemenea, vedeta a mai spus că crede că ea este o fire rezonabilă, având în vedere că a fost implicată doar în relații de lungă durată.