Imagini cu vila Mirabelei Dauer! Totul a fost foarte bine pus la punct de artistă! „În sfârșit, am și eu baia mea” Uite cum arata

Imagini fabuloase cu vila Mirabelei Dauer! Totul a fost foarte bine pus la punct de artistă! „În sfârșit, am și eu baia mea” A investit o avere în superba locuință! Uite cum arată:

Mirabela Dauer traieste intr-o vila cocheta de langa Capitala, in comuna Rosu.

Vedeta si-a ridicat o casa frumoasa, in care are parte de foarte multa liniste si relaxare.

„Am foarte multe obiecte achizitionate din calatorii, precum cani sau magneti de frigider, insa obiectele decorative de Mos Craciun le-am cumparat din Bucuresti. Desi am multe, pur si simplu nu ma pot abtine sa nu mai cumpar, am si niste globuri rosii, luate din Germania”, a declarata Mirabela Dauer, pentru Click.

Casa artistei se intinde pe o suprafata de 180 de metri patrati si e formata la parter, din sufragerie, bucatarie, baie si o terasa inchisa, iar la etaj se afla doua dormitoare, un dressing si un birou. Ca sa-si ridice aceasta vila, Mirabela Dauer a trebuit sa-si vanda casuta din buricul Capitalei, unde adesea se certa cu vecina din curte. Cantareata locuieste singura, dar vila este dotata ca o fortareata cu alarma performanta.

Mirabela Dauer

Artista a investit o avere în locuința sa unde se simte de minune. Mai ales acum, Mirabela stă foarte des în curte și se relaxează după concerte.

VIDEO Uite in ce vila sta Mirabela Dauer! „In sfarsit, am si eu baia mea”

Artista are o prietena care se ocupa de treburile casnice. „Daca incerc sa gatesc sau sa spal, se supara. E un om bun, stiu ca niciodata nu o sa ma tradeze”, a declarat Mirabela Dauer.

VIDEO Uite in ce vila sta Mirabela Dauer! „In sfarsit, am si eu baia mea”