Ministerul Sănătăţii a angajat o cântăreaţă fotomodel pentru a monitoriza spitalele regionale FOTO

Ministerul sănătăţii a angajat o cântăreaţă fotomodel, în vârstă de 24 de ani, pentru a se ocupa gestionarea Spitalelor Regionale. Tânăra a fost angajată fără concurs pe funcţia de consilier debutant la Direcţia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister. 

Cântăreața fotomodel Codruța Elena Filip a fost angajată în Ministerul Sănătății în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33.

Ocuparea funcției de consilier debutant fără concurs a avut la bază Ordinul de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”, scrie newsweek.ro.

Cântăreaţa s-a remarcat în urma afișării relației pe care o are cu Valentin Sanfira, cântărețul de muzică populară și prezentatorul unei emisiuni TV.

Cei doi se vor căsători pe 10 octombrie 2020. Coperta legitimației de serviciu a Codruței Filip a fost fotografiată și postată de viitorul soț pe contul lui de Facebook.