Mihai Mironică este în doliu, după ce, ieri, tatăl lui a încetat din viață după o grea suferință

Mihai Mironică, unul dintre cei mai îndrăgiți comentatori sportivi din România, trece prin clipe grele în aceste zile. Omul de televiziune și-a pierdut părintele, în urmă cu două zile, după ce acesta s-a luptat vreme îndelungată cu o afecțiune teribilă care l-a pus la pat.

Ce a scris Mihai Mironică pe adresa lui de socializare

”Mi-a murit tatăl după o suferință îngrozitoare de 7 ani în care a fost paralizat”, a scris Mironică pe adresa lui de socializare, apoi a specificat faptul că… ”niciodată n-am îndrăznit măcar să mă gândesc la un transfer la București cu elicopterul”, aluzie, probabil, la ce se întâmplă în aceste momente cu anumite persoane publice infestate cu COVID-19 și aduse pe calea aerului la spitalele din București. Totul în condițiile în care el moderează o emisiune zilnică la PROX și este vocea de la cele mai îndrăgite meciurile ale echipelor de club românești sau a Naționalei de fotbal.

Mihai Mironică și-a pierdut tatăl, dar a rămas demn la comentariile primite pe adresele de socializare, unde a preferat să scrie simplu, la obiect și cu mult bun simț, în ciuda faptului că avea o mare durere în suflet.