Mihaela Borcea, îndrăgostită ca în prima zi

Mihaela Borcea trăieşte de ani buni o poveste de dragoste cu Sorin Rap. Chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe, cei doi se comportă ca şi cum ar fi, iar aceasta este una dintre cele mai frumoase părţi ale iubirii.

Mihaela Borcea şi Sorin au început o relaţie după mult timp de la despărţirea acesteia de Cristi Borcea. Mihaela Borcea a simţit nevoia să fie o perioadă singură, să-şi pună ordine în gânduri şi să se liniştească în plan sentimental. Viaţa i l-a scos în cale pe Sorin la momentul potrivit, iar cei doi sunt foarte bine şi fericiţi împreună.

Merg în vacanţe, muncesc, petrec timp unul în compania celuilalt, iar totul le merge ca pe roate în relaţie. De altfel, Sorin este exact bărbatul de care Mihaela Borcea avea nevoie. Este cel care o ascultă, care îi este alături mereu, care ştie să o facă să-şi revină atunci când este supărată şi este atent în permanenţă la nevoile ei, aşa cum Mihaela Borcea povesteşte într-un mesaj pe Facebook, cu ocazia zilei de naştere a iubitului său.

“La mulţi ani, iubitule! Eşti acea persoană deosebită care mă ține de mână și mă ascultă zi și noapte, care îmi redă liniștea atunci când totul merge rău și alături de care totul este mai frumos!! Fie ca toate dorinţele tale să ţi se îndeplinească, să fii sănătos, să ai parte numai de noroc şi să ajungi mereu acolo unde iţi doreşti! Te iubesc! “, este mesajul transmis de Mihela Borcea pentru iubit, pe reţelele sociale.

Mihaela Borcea a fost căsătorită mulţi ani cu Cristi Borcea, însă după divorţ cei doi au decis să rămână în relaţii bune de dragul copiilor. În plus, Cristi Borcea a lăsat multe afaceri pe mâinile ei, având foarte mare încredere în femeia care i-a stat alături atât de mult timp.