Mesajul dureros transmis de Anamaria Prodan. “Le mulțumesc celor care m-au abandonat în momente grele“ Citeşte întreaga ştire: Mesajul dureros transmis de Anamaria Prodan. “Le mulțumesc celor care m-au abandonat în momente grele“

Anamaria Prodan este una dintre cele mai iubite apariții din showbiz. Se consideră o femeie puternică și nu a ezitat să arate acest lucru de fiecare dată, chiar și atunci când a fost dezamăgită. Prezentatoarea TV a postat un mesaj trist pe contul de socilizare, dedicat celor care au părăsit-o atunci când a trecut prin momente grele.

„Le mulţumesc…Celor care m-au abandonat în momente grele ale vieţii mele, fiindcă datorită lor am învăţat să nu mai depind de nimeni.

Celor care s-au declarat prieteni doar pentru a-și atinge scopurile, fiindcă datorită lor am învățat să nu mă mai grăbesc să numesc „prieten” pe oricine. Celor care m-au dezamăgit, fiindcă datorită lor am învăţat să nu mai cred în promisiuni şi să nu mai am aşteptări de la oricine. Celor care au răspuns cu rău la bunătatea mea, fiindcă de la ei am învăţat că nu oricine merită să i te dăruieşti și că nu oricine se poartă echitabil.

Celor care au făcut din poveştile mele de viaţă motiv de bârfe şi de batjocură, fiindcă de la ei am învăţat că nu oricine e demn să aibă acces la intimitățile mele, că unii sunt incapabili să respecte intimitatea cuiva şi să-i înţeleagă durerile.  Celor care m-au folosit, fiindcă datorită lor mă pot bucura de faptul că am fost utilă și că n-am trecut degeaba prin viețile lor.