MEMBRII CLANULUI DUDUIANU, EXECUTAȚI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI. IMAGINI ÎNFIORĂTOARE

Unul dintre cele mai temute clanuri din România a oferit un spectacol greu de privit chiar în curtea spitalului Floreasca din Capitală. Mascații au intervenit în forță, însă lucrurile au degenerat foarte rapid.

Zeci de membri ai clanului Duduianu au fost puși la pământ de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Ilfov, după ce au făcut un scandal uriaș din cauza unui conflict apărut chiar în interiorul clanului.

Sursele citate, au dezvăluit că două familii care stau în Balotești, s-ar fi certat din cauza unei sume de bani care a fost împrumutată cu dobândă și care nu ar fi fost achitată. Ca urmare, familiile aflate în conflict, ar fi apelat, pe rând, la trei judecători de stabor, care să le ajute să ajungă la o înțelgere pe cale amiabilă. Problema a fost judecată, pe rând, de Sadoveanu și Berlian din Chitila și Ministru din Urziceni, însă părțile nu au căzut de acord, potrivit spynews.ro.

Cei implicați în conflict, s-au hotărât să își rezolve problemele cu forța, așa că vineri Duduienii s-au luat la bătaie, cu furci, topoare, săbii și bâte. În timpul luptei, unul dintre participanți a intrat cu mașina în grupul advers, reușind să schilodească un bărbat. Bătăușii au fost opriți de trupele speciale ilfovene, iar răniții au fost luați cu ambulanțele, care au pornit, una după alta, spre spitalele din București.

Apropiații celor care au fost răniți au plecat, rând pe rând la spital acolo unde semenii lor erau îngrijiți. Lucrurile încă erau sub tensiune, iar un alt scandal s-a iscat în curtea spitalului și în numai câteva secunde, zeci de membri ai temutului clan au fost puși la pâmânt și întinși cu fața în jos, oferind o imagine parcă ruptă din filmele americane.

În cele din urmă, unsprezece scandalagii au fost reținuți, însă numai unul a fost arestat de magistrații din Buftea.