Mărturii emoționante despre chinul Gabrielei Cristea: „Ne-am hotărât să ne oprim din tratamente, din orice vizită la medici”

Gabriela Cristea a făcut tratamente hormonale dificile în încercarea de a deveni mamă.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, s-au chinuit mult înainte să devină părinți pentru prima oară. După luni de tratamente, dezamăgiri și lacrimi, când s-au decis să renunțe să mai încerce, Gabi și Tavi au aflat că vor avea un copil. Peste nouă luni, venea pe lume Bella Victoria Margot, prima lor fetiță.

Mărturii emoționante despre cum a rămas gravidă Gabriela Cristea. Tavi Clonda a povestit tot

„Nici nu îmi mai aduc aminte. Dar dacă fac un mic efort, nu mi-a fost așa de greu cum ți-a fost ție (Gabrielei Cristea, n.r). Eram alături de tine, vedeam că tu suferi, eram un pic mai tare ca tine, pentru că nu eram direct implicat fizic și hormonal. Dar fiecare dezamăgire, faptul că nu ieșea… Simțeam durerea în piept. Mai ales ultima oară, când ne-am hotărât să nu mai facem, să ne oprim din tratamente, din orice vizită la medici și să ne trăim viața.

Țin minte și acum că era octombrie-noiembrie și am zis: Până anul viitor după Paște, stăm și noi, ne vedem de viață și vedem ce o fi. Și chiar așa s-a întâmplat, în ianuarie anul următor a rămas însărcinată Gabriela, în același an născându-se prima noastră fetiță. Spun că nu îmi aduc aminte pentru că nu vreau să îmi încarc memoria cu lucruri care au durut, care au fost mai sensibile.

Eu consider, și i-am spus și soției mele, că acei pași au fost normali pentru a-i arăta lui Dumnezeu că noi chiar ne dorim un copil. Și chiar ne-am dorit, și în felul acesta se fac lucrurile minunate. Mai greu și cu eforturi foarte mari. Eu tot ce am câștigat în viață am câștigat cu timp, cu muncă și cu răbdare. Nu mi-a venit nimic de-a gata. Și copiii la fel, au venit mai greuț, dar și când au venit, ia uite ce prințese frumoase are tata!”, a spus Tavi Clonda într-un interviu pentru revista Viva.