Marius Elisei a înșelat-o pe Oana Roman?

După 8 ani de căsătorie, în care au trecut împreună peste toate situațiile mai puțin bune, Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu. Conform wowbiz.ro, Marius Elisei ar fi trădat-o pe Oana. Se pare că Elisei nu a fost tocmai ușă de biserică în căsnicia cu Oana. Surse apropiate din anturajul vedetei, au precizat că Oana ar fi descoperit că Marius a încercat să aibă relații extraconjugale, acesta comunicând timp de aproape un an cu o femeie din Italia pe rețeaua de socializare.

Potrivit declarației vedetei, Cornel Păsat a înșelat-o cu o prietenă de-ale ei. „M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea.”, a declarat Oana Roman

Anunțul despărții a venit oficial din partea Oanei, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare, pentru a evita astfel speculațiile ulterioare.

„Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită.„, a scris Oana Roman.