Maria Constantin se mărită! Când are loc nunta

Maria Constantin este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi locuiesc împreună de un an și jumătate, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă. Maria Constantin a mers la prima petrecere mondenă de după pandemie alături de iubitul ei și a dat marea veste că urmează să se mărite.

Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei, Robert Stoica. Cei doi au mers împreună la prima petrecere mondenă de după pandemie, care a avut loc joi seara, 3 iunie. Amândoi au fost îmbrăcați în alb pentru că așa era stabilit dress codul de către organizatorii petrecerii care a avut loc pe terasa unui restaurant celebru de sushi din București pentru a sărbători cea de-a noua aniversare a unui salon de înfrumusețare.

Gesturile tandre dintre Maria Constantin și Robert Stoica nu au trecut neobservate. Interpreta de muzică populară îl hrănea pe iubitul ei, râdeau împreună și se citea iubirea pe chipul lor. În plus, Maria Constantin a dezvăluit că ea și Robert au chiar planuri de căsătorie.