MARGHERITA A “SUSTRAS” O TROTINETĂ ȘI S-A DECLANȘAT ALARMA. CE REACȚIE A AVUT CÂNTĂREAȚA

La aproximativ o lună de la scandalul care a avut-o în prim-plan, după ce a provocat un accident rutier, Margherita nu pare să se împace cu statutul de pieton. Fata Clejanilor a ”sustras” o trotinetă de închiriat, în plin centrul Capitalei, iar alarma a început să sune. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fiica Clejanilor pe Calea Victoriei din București. Din câte se pare, Margherita nu prea poate să stea liniștită și, din această cauză, pare să fie implicată în tot felul de evenimente mai mult sau mai puțin controversate.

Cum nu are dreptul să se mai urce la volan, fiica Clejanilor și-a făcut „abonament” la taxi. Dar ce face atunci când plictiseala e mare și șoferul nu ajunge rapid?  Margherita  a ”sustras” o trotinetă de pe stradă… Și nu orice stradă… de pe Calea Victoriei. În loc să plătească pentru câteva minute de distracție, Margherita a preferat să „fenteze” sistemul și a luat-o la picior, cum s-ar spune, cu trotineta electrică.

Margherita a “sustras” o trotinetă pe Calea Victoriei

S-a învârtit de câteva ori, a imortalizat momentul, după care s-a cam speriat, când a început să sune alarma „jucăriei”. Spre norocul ei, taxiul comandat și-a făcut apariția, iar, după ce s-a descotorosit de trotinetă, Margherita s-a urcat repede în mașină

Fata Clejanilor nu pare să se împace cu statutul de pieton.