Marcel Pavel a ajuns la capătul puterilor: „Mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist”

Îndrăgitul cântăreț Marcel Pavel a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre situația în care se află, alături de alți colgi de breaslă, din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a afirmat că, din cauza faptului că nu mai poate participa la evenimente și concerte, se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Marcel Pavel susține că este norocos deoarece a economisit de-a lungul timpului însă, mai mult de un an de zile, nu poate rezista într-o astfel de situație.

„Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă. Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați!”, a declarat Marcel Pavel.

„Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade. Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie”, a povestit Marcel Pavel.