Mara Bănică, enervată la culme de Vulpiţă

Mara Bănică a fost enervată la culmea de soţia-Vulpiţă, în emisiunea de joi seara de la ”Acces Direct”. Îndrăgita jurnalistă nu a mai rezistat şi i-a dat o replică dură Veronicăi.

După ce amantul Marian a dezvăluit faptul că bănuieşte că chiar el ar putea fi tatăl, Mirela Vaida şi invitaţii din platou au încercat să afle dacă această variantă rămâne în picioare sau nu.

Pentru că Marian nu a putut fi prezent în emisiune, ajungând la spital din cauza unor probleme de sănătate, Vulpiţa a fost singura care a putut să dea declaraţii în acest sens. Declaraţii prin care se contrazicea singură.

Mara Bănică a încercat să afle care a fost ultima dată când Vulpiţa s-a întâlnit cu Marian, înainte să rămână însărcinată, însă răspunsurile evazive ale acesteia au enervat-o la culme.

Mara Bănică nu s-a putut abţine şi i-a transmis Veronicăi că prin acest comportament pe care îl prezintă nu face decât să-i arate soţului ei, pe care oricum l-a înşelat, că nu-l respectă deloc. În plus, prin felul în care se exprimă, alegând să ascundă în continuare lucruri, dă de înţeles că nu regretă felul în care s-a comportat până acum.

Nu suntem tâmpiţi toţi. Nu ne lua de proşti, că eu nu mai pot, sunt până aici. Până la urmă este problema ta, doar că s-ar putea să-ţi baţi joc cu o perversitate dusă la extrem de bunătatea unui om. Vrei să-ţi spun ceva? Bărbatul este prea bun că te ţine, nu e problema mea, este familia voastră

”, a spus Mara Bănică.