MANELISTUL A MURIT LA DOAR 35 DE ANI. MEDICII L-AU RESUSCITAT DE DOUA ORI, DAR AU CONSTATAT DECESUL

Este doliu în lumea muzicii de petrecere! Răzvan Taichis, cunoscut sub numele de scenă Răzvan de la Oradea, a murit doar 35 de ani. Artistul se confrunta cu probleme de sănătate delicate și că fusese internat și la spital în Timișoara, de unde s-ar fi externat pe propria răspundere pentru că trebuia să participe la un eveniment.

Manelistul Răzvan de la Oradea a murit la doar 35 de ani. Cauza decesului

Manelistul Răzvan de la Oradea a încetat din viață ieri dimineață, după ce a suferit patru stopuri cardio-respiratorii, ultimul fiindu-i fatal. Rudele și apropiații sunt în stare de șoc după moartea lui și se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum. Îndrăgitul cântăreț avea mai multe probleme de sănătate din cauza obezității morbide.

 

Potrivit presei locale, Răzvan Taichis s-a simțit rău luni, 2 septembrie și a fost internat pe secția de Interne, la Spitalul Județean Oradea, cu tulburări respiratorii. El suferea de obezitate morbidă și de aici i s-au produs alte probleme grave de sănătate, inclusiv hipertensiune arterială, sindrom nefrotic, relatează bihon.ro.

Ieri dimineață, Răzvan de la Oradea a făcut două stopuri cardiorespiratorii pe patul de spital de la Județean. Manelistul a fost resuscitat de două ori și Răzvan a fost transferat la secția de Anestezie Terapie Intensivă, unde a mai suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, iar inima lui a încetat pentru totdeauna să mai bată.