Mama lui Cristian Cioacă, declarația care schimbă tot: „Elodia este în viață!”

La mai bine de 12 ani de la momentul când Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă, continuă să rămână foarte multe semne de întrebare în jurul dispariției avocatei. Chiar dacă a fost declarată, oficial, moartă, sunt mulți cei care se îndoiesc de acest fapt și care chiar cred că Elodia este încă în viață. Una dintre aceste persoane este chiar soacra avocatei, mama polițistului Cristian Cioacă.

Mama lui Cristian Cioacă a oferit un interviu incredibil, în care vine cu declarații bombă. Chiar dacă fiul ei este după gratii, acuzat de uciderea Elodiei, femeia susține că avocata este, de fapt, în viață și că s-a făcut nevăzută fix pentru a se răzbuna pe cioacă.

Mama lui Cioacă: „Elodia e în viață și se răzbună pe Cristi”

În interviu, mama lui Cioacă a dezvăluit că au existat multe conflicte și reproșuri, în căsnicia celor doi. Drept urmare, femeia este destul de sigură că Elodia este în viață și că nu face decât să se răzbune pe polițist.

„Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a spus mama lui Cristian Cioacă, pentru Antena 3.

Ce se află în mormântul Elodiei

Timp de multă vreme, a circulat un zvon conform căruia mama Elodiei ar fi pus în pământ un sicriu care conține mai multe obiecte de suflet ale Elodiei. Acest mister a fost elucidat, însă, de preotul care a sfințit locul de veci al avocatei.

„Am sfințit sfânta cruce cu agheasmă, știu că familia i-a făcut ulterior și parastas. (…) Cazuri ca acesta nu s-au mai întâmplat nici în țara noastră, nici în întreaga Biserică Ortodoxă Română! Eu cred că este singurul caz din țara noastră de genul acesta, să nu se descopere cadavrul”, spunea preotul Paltin, potrivit RomâniaTV.