Mama lui Mihai Mitoșeru, internată la Terapie Intensivă! Ce complicații i-au apărut după operație

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru! Mama lui Mitoșeru a fost internată la Terapie Intensivă! Ce complicații i-au apărut după operație? Actrița ar fi trebuit să fie externată astăzi din spital!

Camelia Mitoșeru trece prin momente nu tocmai plăcute în momentul de față. În urmă cu cinci zile, mama lui Mihai Mitoșeru a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate, după ce medicii au diagnosticat-o cu tumoră beningă-meningiom. Operația s-a arătat a fi un real succes, iar Camelia Mitoșeru părea să-și revină. Astăzi, actrița ar fi trebuit să fie externată din spital, însă, din nefericire, a ajuns pe secția de Terapie Intensivă.

 

Mama lui Mihai Mitoșeru, internată la Terapie Intensivă! Ce complicații i-au apărut după operație

Potrivit Antena Stars, din cauza vârstei destul de înaintată, dar și a problemelor pe care Camelia Mitoșeru le are cu tensiunea, câteva vase de sânge i s-au spart în zona operației. În momentul de față, actrița este conștientă și se poate comunica cu ea, însă destul de greu, motiv pentru care medicii au decis să o mai țină internată în spital, sub supraveghere.

De asemenea, Mihai Mitoșeru este foarte speriat în ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale, având mari emoții pentru cea care i-a dat viață. Chiar și așa, actorul nu este singur în această perioadă, fiind sprijinit și susținut de nimeni alta decât Noemi, fosta sa soție. Blondina a fost cea care l-a încurajat și l-a îmbărbătat să treacă peste această perioadă cumplită.