Lora, încercată greu de soartă! Pe lângă cea care i-a dat viață, artista și-a pierdut și tatăl și bunica. ”Am primit un telefon de la fratele meu să-mi spună că a murit”

Deși o vedem de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Lora a fost încercată greu de soartă! Pe lângă cea care i-a dat viață, artista și-a pierdut și tatăl și bunica. În urmă cu ceva timp, blondina a vorbit despre momentele triste prin care a trecut și care, de altfel, i-au marcat existența.
Lora este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din showbiz-ul românesc, fiind apreciată pentru talentul de care dă dovadă, dar și pentru felul aparte de a spune lucrurilor pe nume. Cu toate că de fiecare dată o vedem radiind și cu un zâmbet larg pe buze, de-a lungul timpului, soarta a încercat-o greu pe frumoasa artistă.

”La înmormântarea lui a venit foartă multă lume”
În urmă cu câteva luni și-a pierdut mama, însă, puțini sunt cei care știu că la vârsta de patru ani, Lora a rămas fără tatăl ei. L-a iubit enorm și, chiar dacă era doar o copilă, a suferit foarte mult. Tatăl vedetei era un chirurg de nota zece, așa cum l-a lăudat de fiecare dată. Din nefericire, a murit într-un accident.

„La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze”, povestea Lora cu ceva timp în urmă.

Bunica a murit fix când Lora filma primul său videoclip
Însă, veștile proaste au continuat să apară, iar soarta i-a dat încă o lovitură. Bunica, cel mai mare fan al ei, s-a stins din viață. Și-a dorit foarte mult ca nepoata să ajungă acolo unde și-a dorit dintotdeauna, iar frumoasa vedetă este mândră de faptul că a reușit să-i îndeplinească visul. Tragica veste a primit-o în timp ce filma primul său videoclip, atunci când fratele ei a sunat-o să-i spună că bunica a murit.

„Bunica mea a fost unul dintre cei mai mari fani ai mei. Ea şi-a dorit foarte mult ca eu să devin artistă şi mereu îmi spunea că sunt foarte bună. Mama îşi dorea să fiu medic sau avocat. Îmi spunea că aş fi fost un avocat foarte bun, dar am iubit prea mult muzica. Atunci când am înregistrat primul videoclip din cariera solo şi, înainte să filmez primul cadru, am primit un telefon de la fratele meu să-mi spună că a murit bunica mea. A fost un moment foarte greu, dar am ştiut că de acolo de unde se va duce ea mă va ajuta să am o carieră frumoasă”, a mai declarat ea.