Liviu Vârciu, mesaj sfâșietor la 12 ani de la moartea fratelui său! „Îmi lipsești frățiorul meu!”

Liviu Vârciu este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Pe lângă o carieră de succes, cântărețul are și o familie extrem de frumoasă. Este tatăl a două fetițe și al unui băiețel și se poate declara împlinit din toate punctele de vedere.

Însă, puțini știu acest lucru despre el!

Liviu Vârciu, mesaj dureros la 12 ani de moartea fratelui

În urmă cu 12 ani, fratele lui Liviu Vârciu s-a stins din viață, în urma unui accident de mașină. Bărbatul avea doar 30 de ani și a lăsat în urmă cu băiețel de doar un an. Vestea a venit ca un trăsnet pentru artist, iar timp de mai mulți ani, Liviu și-a promis că o să aibă grijă de nepotul său.

„ Liviu isi suna des nepotul si se intereseaza de soarta lui. Ii duce cadouri si nu lipseste in niciun moment important din viata pustiului. Baiatul este apropiat si de bunicii din partea tatalui, care il iubesc ca pe ochii din cap. Varciu l-a luat de cateva ori pe copil si la Bucuresti, unde i-a facut toate poftele. La randul sau, baiatul lui Ionut este innebunit dupa unchiul sau.

Financiar nu il ajuta pentru ca nu este nevoie, dar in schimb ii ofera toata afectiunea unui tata’, a declarat un apropiat al familiei Varciu.

Astăzi, la 12 ani de la moartea fratelui său, Liviu Vârciu a postat o fotografie cu acesta, dar și un mesaj dureros.

”Îmi lipsești frățiorul meu! 99 -JON! Au trecut atâția ani fara tine…”, a fost mesajul care a însoțit imaginea publicată de Liviu Vârciu.