Liviu Dragnea nu mai arată așa. Fostul lider PSD a slăbit ENOORM în pușcărie

Liviu Dragnea se află în închisoare de mai multe luni, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Fostul lider PSD este marcat, vizibil, de aceste luni, iar deținuții care l-au văzut în ziua alegerilor au rămas șocați.

Liviu Dragnea este vizitat, săptămânal, de cei din familie, însă regimul de detenție lasă urme. Deținuții care l-au văzut atunci când a mers să voteze au spus că Liviu Dragnea a slăbit cel puțin 5 kilograme, nu mai are mustața așa de stufoasă, iar cearcănele își spun, la rândul lor, cuvântul.

 

Liviu Dragnea a fost adus de la Penitenciarul Rahova, astăzi dimineață, la sediul instanței supreme, unde se va judeca o contestație în anulare depusă de fostul lider PSD față de decizia de condamnare în dosarul angajărilor fictive. Magistrații vor judeca, marți, o contestație în anulare depusă de Liviu Dragnea împotriva deciziei de condamnare definitivă în dosarul angajărilor fictive. Dragnea a fost adus la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție de la Penitenciarul Rahova.

Contestația sa a fost conexată cu cea a altor doi condamnați în acest dosar. Conform legii, dacă magistrații Instanței supreme admit aceste contestații în anulare, apelurile declarate în acest dosar ar putea fi rejudecate de un nou complet de judecători, așa cum s-a întâmplat și în cazul foștilor miniștri Elena Udrea sau Darius Vâlcov.