Lidia Fecioru, sfaturile pentru îndeplinirea dorințelor. Cum a reușit ea să își schimbe viața la 180 de grade

Lidia Fecioru are un sfat extrem de simplu pentru îndeplinirea dorințelor pe care îl oferă celor ca ea. Bioenergoterapeutul susține că sunt 3 reguli simple pe care trebuie să le urmezi pentru ca dorința ta să fie îndeplinită.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, aceasta a dezvăluit care sunt sfaturile pe care le oferă oamenilor care merg să îi ceară ajutorul.

Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorințelor

1. Legea comenzii

Trebuie să formulezi clar ce vrei. Este foarte important să spui exact ce vrei. Gândurile noastre sunt cele mai importante. Când ceri ceva, trebuie să ceri foarte strict, fix. O singură dorință, un singur gând. Trebuie să comanzi și să ceri. Nu trebuie să facem multe polologhii. Nu ne oprește nimeni să spunem o rugăciune la asta. Nu ne oprește nimeni să îl rugăm și pe Dumnezeu să ne ajute.

2. Legea zeciuielii

Acolo există Dumnezeu. Trebuie să-ți plătești partenerul de afaceri. Iar partenerul tău de afaceri atunci când ești singur este Dumnezeu. Plătești ajutând pe cineva, dând zeciuială din ce ai făcut tu. Este important să o faci pentru ca banii să rămână la tine.

3. Legea bunei-voințe

Indiferent de câți bani ai avea, trebuie să faci bine celor din jur pentru ca banii să rămână la tine. Este și cazul celor care fac voluntariat. Dăruiesc fără să știe nimeni. Trebuie să trăiești în armonie cu ceilalți. De unde dai, Dumnezeu dă înzecit”, a menționat Lidia Fecioru, citata de antena3.ro.