Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a publicat o scrisoare deschisa prin care critica actuala clasa politica. De curand, familia l-a comemorat pe ‘Tribun’, de la moartea caruia s-au implinit cinci ani.

”Mai devreme sau mai tirziu, pacatele se platesc.

In urma cu citeva zile, intr-un moment de luciditate, probabil, un vechi fals profet, un asa-zis formator de opinie, un individ strins tinut in lesa, dar din cind in cind scapat pe la diverse televiziuni, „viteazul cap de piele” – cum era poreclit de Catavenci – si-a recunoscut pacatele, spunind ca, la alegerile din anul 2000, el a fost unul dintre cei care s-au implicat direct in distrugerea imaginii lui Corneliu Vadim Tudor, pentru ca, spune el, „Romania derapase” si se simtea cumva obligat sa retuseze drumul tarii spre statutul de colonie in care ne aflam acum

Lidia Vadim Tudor: Tatal meu a fost distrus mediatic

Lidia Vadim Tudor: Veti ajunge la lada de gunoi a istoriei

Multumirea voastra aparenta, a celor care ati tradat, care ati manipulat, se datoreaza atit linistii financiare, cit si sigurantei ca nu o sa fiti arestati pentru faptele voastre, pentru ca sinteti condusi de cei care stiu cite afaceri ati invirtit in acesti 30 de ani de banditism democratic. Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea, numele voastre vor fi ingropate in lada de gunoi a istoriei, in timp ce numele tatalui meu va ramine de-a pururi in inima si in constiinta acestui neam.

Tatal meu, Corneliu Vadim Tudor, a fost si va ramine pentru totdeauna o lacrima pura pe obrazul Romaniei. Istoria are modul ei frumos de a regla nedreptatile, modul miraculos prin care actioneaza. Asa cum multi recunosc acum, oameni ca tatal meu se nasc o data la sute de ani, iar istoria ii va asigura locul pe care il merita in Cartea de aur a neamului romanesc! LIDIA VADIM TUDOR”, este mesajul transmis de Lidia Vadim Tudor.