Laura Cosoi a stârnit un val de reacții cu ultima poză postată. „Mult prea îndrăzneață…”

Gura lumii e greu de astupat, cum la fel de greu e să mulțumești pe toată lumea. Laura Cosoi s-a lovit de asta nu doar acum, recent, ci mai mereu. Actrița a publicat pe Internet o fotografie îndrăzneață, care a spart concucta cu comentarii.

Îmbrăcată într-un body culoarea pielii, cu o bluză de trening legată în talie, încălțată în teniși și coafată lejer, cu părul prins, Laura Cosoi părea fie pe un ring de dans, fie la o oră de sport. De fapt, s-a aflat în studioul celebrului fotograf Alex Gâlmeanu și probabil urmează să vedem o ședință foto. Din cauză că acel body era foarte decoltat, Laura a lăsat la vedere mai mulți centimetri de piele decât, zic unii, ar fi fost normal.

Și cum vedeta nu își setează priopria normalitate în funcție de comentariile de pe Facebook, a avut răbdare să le răspundă cârcotașilor care o acuzau că nu poartă lemnjerie intimă: „E un body”, a menționat Laura Cosoi.

Pe de altă parte, nici imaginile cu ea în rochii lungi sau largi nu scapă de comentarii nemulțumite, fanii de pe Facebook reproșându-i atunci că își ascunde senzualitatea și că se îmbracă mult prea matur. Laura Cosoi este mama a două fetițe, Rita și Vera, prima născută la 11 iunie 2018, iar mezina, la 15 august 2020.