Laura Cosoi e în doliu. Tatăl vedetei a murit de COVID-19

Durere mare în familia Laurei Cosoi. Tatăl vedei s-a infectat cu COVID-19 și a decedat astăzi. Anunțul a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca fiind unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean.

‘Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei’, cum se numea întrecerea școlară înainte de 90.

Laura Cosoi a vorbit în câteva rânduri despre tatăl ei, spunând că este un om normal, cu o viață normală.

‘Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită’, scria Luara Cosoi despre tatăl ei.