La 82 de ani, celebra profesoară Adriana Iliescu este executată silit după ce a pierdut procesul pentru moștenire! (EXCLUSIV)

Adriana Iliescu: ”Problema este să se termine în favoarea mea”

Adriana Iliescu are, astăzi, 82 de ani și, în anii care au trecut, a dorit ca Eliza Maria Bogdana să aibă parte de o viață frumoasă și liniștită, dincolo de toate greutățile inerente fiecărei zile.

În paralel, femeia intrată în Cartea Recordurilor a dus și o luptă permanentă – în fața instanțelor de judecată – pentru partea ei de moștenire, încercând să își păstreze optimismul care o caracterizează și sperând că va avea câștig de cauză.

Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara, la un moment dat, Adriana Iliescu. Și, completând, făcea o dezvăluire de senzația și spunea că – în cazul în care nu va avea câștig de cauză sau vârsta înaintată își va spune cuvântul – chiar doctorul Bogdan Marinescu, cel care a efectuat feritlizarea in vitro și nașul fetiței, va avea grijă de Eliza Maria Bogdana.

”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, spunea Adriana Iliescu în 2018.