KLAUS IOHANNIS, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST INVITAT LA DEZBATERI PUBLICE CU VIORICA DĂNCILĂ

Klaus Iohannis le-a transmis românilor să fie vigilenți în legătură cu PSD, fiindcă social-democrații recurg la diverse manevre. Șeful statului a precizat că ar fi păcat ca cetățenii să absenteze de la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, cum au făcut la parlamentarele din 2016.

„Vedeți că deja PSD-ul încearcă tot felul de manevre și vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Maximă vigilență nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenți și să mergem la vot”, a declarat Klaus Iohannis, înaintea de întâlnirii cu liberalii luni la sediul PNL.

Președintele Iohannis a adăugat că ar fi o greșeală dacă s-ar ajunge în aceeași situație ca la alegerile parlamentare din 2016, când prin absența românilor la vot, PSD a reușit să ajungă la putere.

„Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greșeala din decembrie 2016, când prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare a fost adus la putere PSD-l și iată că am avut nevoie de aperoape trei ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii, după ce PSD-ul a arătat că una a promis și cu totul alta a vrut să facă de fapt, PSD-ul a vrut să subjuge întreg statul român”, a completat șeful statului.