SFÂȘIETOR! BĂIEȚELUL LUI KAMARA VA SUFERI O NOUĂ OPERAȚIE: A ȘASEA!

Kamara traversează o mare perioadă de maximă tensiune, fiul său, Leon, suferind de o boală gravă, paralizie cerebrală. A fost operat, până acum, de cinci ori și se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală. 

”Este un luptător”, dezvăluia Kamara în urmă cu un an despre fiul său, atunci când se pregătea pentru a doua operație. Acum,

se află în fața celei de-a șasea, programată pentru luna iulie, la o clinică medical din Spania. Una costisitoare, dar Kamara a strâns o parte din banii necesari.

Micuțul Leon are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale, tratamente și proceduiri pentru ca el să poată merge singur, fără ajutor. ”Când Leon s-a născut au fost niște probleme.

Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vina. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere.

S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauza că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauza au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție,

din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent”, a povestit, în urmă cu doi ani, Oana, fosta soție a lui Kamara, la WOWbiz.ro.

”Are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale, tratamente și kinetoterapie pentru ca, într-o bună zi, el să fie un copil normal”, a completat cântărețul.

Leon, după a 5-a operație: ”Poate sta singur în fund!”

Cinci operații într-un an a suferit Leon, iar rezultatele se pot vedea. ”Poate sta singur în fund. Mai mult, poate sta chiar și în genunchi pentru 10 secunde. După care, se uită în jurul său și vede că stă singur și îl

apucă panica și se așază jos. Este din ce în ce mai perspicace, vorbește din ce în ce mai bine și este foarte curios. Întrebă mereu ce este

asta, ce este cealaltă? Progresează și suntem foarte mulțumiți de pașii pe care i-a făcut în ultima perioadă”, a dezvăluit Kamara pentru CANCAN.RO.