Jurnalista Mădălina Ciocan a murit. Colegii săi au făcut anunțul

Jurnalista Mădălina Ciocan de la România Tv a murit. Tragica veste a fost dată chiar de colegii și colaboratorii acesteia. Apropiații o descriu ca pe o fire veselă și plină de viață.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, aceasta era grav bolnavă și se chinuia de ceva vreme cu o cumplită boală care nu avea niciun antidot.

Mădălina Ciocan a murit după o lungă suferință

Victor Ciutacu a fost printre primii care și-a exprimat regretele față de moartea acesteia pe pagina personală de Facebook. Acesta a descris-o în detaliu pe Mădălina Ciocan.

”Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan.

Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pană, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt. Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Eugen Chelemen, directorul editorial România TV, a rememorat persoana Mădălinei tot într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Drum lin, Mădălina! România TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!”, a scris Chelemen.