John Getty a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Urma să moștenească o avere de 5 miliarde de dolari

John Gilbert Getty, nepotul magnatului din domeniul petrolier J. Paul Getty și moștenitor al averii familiei estimate la 5 miliarde de dolari, a murit la vârsta de 52 de ani, acesta fiind cel mai recent deces dintr-un lung șir de tragedii care s-au abătut asupra familiei.

„John își lasă în urmă fiica, Ivy Getty, pe care o iubea enorm, și pe frații lui Peter și Billy. Fratele său, Andrew, a murit înaintea lui John, iar mama lui John, Ann Gilbert Getty, a murit în septembrie’, se mai spune în declarație.

„John era un muzician talentat, care iubea muzica rock’, potrivit aceleiași surse.

Ivy, fiica lui John, a postat pe o rețea socială un mesaj emoționant, alături de mai multe fotografii cu rarăl său. „Urăsc să postez ceva atât de curând, dar oamenii și-au asumat responsabilitatea de a împărtăși veștile pe care mi-aș dori să le pot fi dat eu. Voi scrie ceva mai bun mai târziu … tatăl meu a fost minunat – cel mai tare om care a aterizat vreodată pe această planetă și voi fi pentru totdeauna cea mai mândră fiică. Te iubesc atât de mult Tată …. viața este crudă uneori …. Eu nu am unul, ci doi îngeri păzitori care mă veghează acum … iată câteva dintre pozele mele preferate cu el (și în mod egoist câteva cu noi) ‘, a fost mesajul ei.

John Getty a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Urma să moștenească o avere de 5 miliarde de dolari